Geluid huren Leiden

Geluid huren in Leiden doe je bij ons met professionele audio-apparatuur, geschikt voor een bedrijfsfeest, bruiloft, presentatie of om bijvoorbeeld je verjaardag te vieren. Op zoek naar een speakers, een microfoon of een complete geluidsinstallatie? We hebben de geluidsapparatuur altijd voor je op voorraad.

Voor het geluid huren in Leiden en omgeving denken we bovendien altijd graag met je mee. Welk geluidsinstallatie heb je nodig en zoek je naar een complete installatie of los geluid? We hebben alles op het gebied van het huren van geluid voor je klaar staan en komen dat desgewenst voor je bezorgen en installeren, zodat jij je om het geluid geen zorgen hoeft te maken.

Geluidsinstallatie huren in Leiden

Je kunt een geluidsinstallatie huren en afhalen bij ons in de opslag of je geluidsinstallatie laten bezorgen in bijvoorbeeld Den Haag. Op die manier kun je het geluid huren in Leiden dat je nodig hebt, zonder dat je daar omkijken naar hebt of tijd en moeite in hoeft te steken.

Wil je geluid of licht huren en weet je niet goed naar welke apparatuur je op zoek bent of kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Door onze ervaring kennen we veel van de locaties en geschikte ruimten in Leiden en omgeving, waardoor we je op basis daarvan goed kunnen adviseren welk geluid je kunt huren om een feestje te geven.

Licht en geluid huren

Je kunt zowel bij ons het licht als geluid huren, we zorgen er in de beide gevallen voor dat je gebruik kunt maken van gerenommeerde merken zoals Showtec voor het licht en Pioneer of Dynacord voor het geluid. Dit zijn topmerken die zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat je naar het geluid en licht in ieder geval geen omkijken naar hebt. Daardoor kun je een geluidsinstallatie huren die goed aansluit bij de groep mensen die je wilt bereiken, de grootte van de ruimte of het feest dat je wilt organiseren.

Je kunt geluid huren bij ons voor een presentatie tot aan een groot feest dat je wilt organiseren. Daarnaast ook op zoek naar passende verlichting? We kunnen je daar uitstekend meer over vertellen en bijvoorbeeld de meerwaarde schetsen ten opzichte van geluid en licht apart huren.

Wil je meer weten of direct geluid huren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!